Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bakkali schrijft met hattrick record van bijna halve eeuw oud op zijn naam

Laatste update:

De voormalig Oranje-international, die later uitkwam voor onder meer Feyenoord, Ajax, PSV en Anderlecht, was in 1966 nog maar 17 jaar en 235 dagen oud toen hij in dienst van Telstar drie doelpunten maakte tegen MVV Maastricht. Bakkali was zaterdag echter nog maar 17 jaar en 196 dagen oud op het moment dat hij een groot aandeel had in de 5-0 zege van PSV op NEC.

De Belgische belofte troeft daarmee ook een clubicoon van PSV af; Willy van der Kuijlen tekende in 1964 voor een hattrick tegen SC Enschede, maar was toen 'al' 17 jaar en 268 dagen. Wim Kieft (17-321 tijdens het duel van Ajax met FC Groningen in 1980) zakt door de prestatie van Bakkali naar de vierde plaats op deze ranglijst, plek vijf is voor Collins John, die in 2003 namens FC Twente drie keer scoorde tegen FC Groningen en toen net twee dagen eerder achttien was geworden.

-
Denk je dat Zakaria Bakkali dit seizoen basisspeler blijft bij PSV?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
127

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties