Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bakker verliest zichzelf compleet na gemiste strafschop Carrasco

Laatste update:

Zoals zo vaak was er ook woensdagavond weer van alles te beleven tijdens een Champions League-duel in het Civitas Metropolitano. Leverkusen kwam na tien minuten spelen op voorsprong door een mooie goal van Moussa Diaby. Atlético moest winnen om overwintering in eigen hand te houden. Bij een gelijkspel of een nederlaag zou ook het elftal van Diego Simeone uit de Champions League liggen. Atleti zette daarop de achtervolging in en kwam halverwege de eerste helft op gelijke hoogte via Carrasco. De Belg schoot feilloos raak in de linkerhoek van een meter of twintig op aangeven van Antoine Griezmann.

Niet veel later nam de ploeg van Xabi Alonso echter opnieuw de leiding. Na kinderlijk gepruts bij Ángel Correa schoot Callum Hudson-Odoi raak. Invaller Rodrigo De Paul zette beide ploegen vijf minuten na rust opnieuw op gelijke hoogte na een assist van Carrasco. Laatstgenoemde had vervolgens zelf het slotakkoord op de voet toen hij in de blessuretijd mocht aanleggen vanaf elf meter. Scheidsrechter Clément Turpin had al voor de laatste keer gefloten, toen hij door de VAR werd teruggeroepen. Een handsbal van Piero Hincapie was de constatering. Carrasco faalde echter. Wat volgde was een explosie aan emoties bij Bakker, zo is te zien op beelden die nu rondgaan op internet.

Jeroen Kapteijns van De Telegraaf heeft geen goed woord over voor het gedrag van Bakker. "Het was een tumultueus en knotsgek einde van Atletico - Leverkusen, dus het is te begrijpen dat de emoties hoog oplopen, maar wat Mitchel Bakker hier doet ten opzichte van Carrasco gaat wel erg ver. Onsportief om iemand die net een penalty heeft gemist zo te bejegenen." Ook de Spaanse journalist Manu Heredia laat zich uit over het moment. "Ik weet niet of Carrasco op een andere planeet was of dat hij de moed had, maar als hij slecht had gereageerd op wat Bakker hem aandeed, was er een enorme vechtpartij ontstaan."

Diego Costa
Volgens een andere Spaanse journalist, Fran Guillén, mag Bakker van geluk spreken dat hij Diego Costa niet tegenover zich had. "Anders waren we getuige geweest van de eerste hoofdtransplantatie op een voetbalveld." Leverkusen en Atlético gaan volgende week uitmaken wie na de winter alsnog in Europa actief mag blijven. De ploeg van Simeone bezet op dit moment de derde plek in de poule met vijf punten, een punt meer dan Leverkusen. De Duitsers spelen dinsdag thuis tegen Club Brugge, Atlético gaat op bezoek bij FC Porto. Club Brugge en Porto hebben zich met respectievelijk tien en negen punten uit vijf groepsduels al weten te plaatsen voor de knock-outfase.

Champions League
Atlético Madrid
2 - 2
Bayer Leverkusen

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
25
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties