Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Bal' ligt daags na hint van Quincy Promes op Instagram bij Ajax

Laatste update:

"Wij hebben een bod uitgebracht, maar er zijn verschillende problemen ontstaan. De bal ligt op dit moment bij Ajax", zo laat Fedun optekenen door Sport-Express. Spartak zou de risico's die de strafzaak rond Promes met zich meebrengt zoveel mogelijk willen beperken. Ajax eist ongeacht de uitspraak 'onvoorwaardelijke betalingen', terwijl Spartak niet de volledige verantwoordelijkheid wil dragen voor deze betalingen als Promes veroordeeld wordt vanwege de betrokkenheid bij een steekincident tijdens een familiefeest afgelopen zomer in Abcoude. Het Openbaar Ministerie in Nederland heeft nog altijd niet bekendgemaakt of Promes voor de rechter moet verschijnen.

"Ik volg het nieuws en de clubleiding houdt me op de hoogte", zegt Spartak-trainer Domenco Tedesco tegenover Sport-Express over de gang van zaken rond Promes, die eerder tussen 2014 en 2018 in Rusland speelde. "We wachten tot de problemen worden opgelost. Natuurlijk wil ik als trainer met hem samenwerken, dus ik hoop dat hij zo snel mogelijk kan aansluiten bij ons team. De club doet er alles aan om Promes binnen te halen." Volgens de eerdere berichtgeving was het de bedoeling dat Promes in eerste instantie op huurbasis zou terugkeren naar Moskou, met een al dan niet verplichte optie tot koop ter waarde van negen miljoen euro.

Tedesco is niet de enige bij Spartak die met smart wacht op de komst van Promes. Georgiy Dzhikiya reageerde zaterdag onder een video van het trainingskamp in Dubai op het Instagram-kanaal van Spartak: "Stop met het posten van deze onzin, waar is Promes?" Promes reageerde met emoji's van twee ogen en een vlammetje op het bericht van de 27-jarige verdediger, die de aanvoerdersband draagt bij de Russische topclub. Promes en Dzhikiya speelde tussen januari 2017 en de zomer van 2018 al samen bij Spartak, alvorens de Oranje-international naar Sevilla vertrok.

Zie jij Quincy Promes naar Spartak Moskou vertrekken?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
3
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
0
Perez dubt over PSV'er: 'Als hij 45 miljoen moet kosten, is zo'n dip wél erg'
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties