Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bal op de paal spaarzaam hoogtepunt bij Zenit-AS Monaco

Laatste update:

Beide ploegen leken wel te kunnen leven met een gelijkspel, maar Monaco had de beste mogelijkheden gehad om de wedstrijd te winnen. De bezoekers begonnen erg goed en Dimitar Berbatov had in de vierde minuut eigenlijk al moeten scoren, maar Yuri Lodygin hield de inzet van de Bulgaar uit het doel. Een inzet van Nabil Dirar ging even later net naast en ook Lucas Ocampos zorgde in de openingsfase voor gevaar, maar zijn kopbal uit een indraaiende vrije trap belandde ook niet tussen de palen. Zenit had het moeilijk, maar overleefde de beginfase en probeerde hierna wat meer grip op de wedstrijd te krijgen.

De manschappen van Villas-Boas vielen echter erg tegen en werden voor rust alleen gevaarlijk via José Salomón Rondón, maar zijn schot van dichtbij resulteerde in een doeltrap voor Monaco. Na de vermakelijke eerste tien minuten was de eerste helft helemaal ingezakt en Monaco kreeg kort voor de onderbreking nog een goede kans via Ocampos, maar zijn schot kon gepakt worden door Lodygin, waardoor Zenit en Monaco in evenwicht gingen rusten. De supporters hoopten op een leukere tweede helft, maar het werd er na de thee niet veel beter op.

Zenit kreeg kort in het tweede bedrijf wel zijn beste kans, maar op aangeven van Hulk raakte Rondón de bal helemaal verkeerd, waardoor Danijel Subasic de bal eenvoudig kon keren. De keeper van Monaco stond tien minuten later precies goed opgesteld bij een hoekschop, waardoor hij een kopbal van Nicolas Lombaerts kon vangen, en zag Ocampos aan de overkant nog de beste kans van de wedstrijd krijgen. Het schot van de Monaco-aanvaller ging via de buitenkant van de paal echter naast. Bij Zenit kwam Aleksandr Kerzhakov als invaller in de ploeg en hij zorgde direct na zijn entree voor opwinding, door Ricardo Carvalho knock-out te schieten. Gescoord werd er uiteindelijk niet.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
56
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties