Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bal op paal van Ziyech hoogtepunt in uitzwaaiduel Marokko; Sangaré trefzeker

Laatste update:

Paraguay - Marokko 0-0
Er waren aan de kant van Marokko basisplaatsen voor de onlangs teruggekeerde Hakim Ziyech, Noussair Mazraoui en Sofyan Amrabat. Van het drietal maakte overigens alleen Mazraoui de negentig minuten vol in het Estadio Benito Villamarín. Voormalig AZ'er Zakaria Aboukhlal, tegenwoordig actief voor Toulouse, kwam als invaller binnen de lijnen. Met name in de eerste helft in Sevilla was de amusementswaarde voor de aanwezige toeschouwers beperkt.

Een van de opmerkelijkste momenten was de gele kaart voor Ziyech in de tweede minuut van blessuretijd. De middenvelder van Marokko werd bestraft voor een harde overtreding. Na rust werden bij de Marokkaanse ploeg de nodige wissels doorgevoerd, met onder meer Amrabat en Ziyech die plaats moesten maken. De wijzigingen brachten Marokko echter geen overwinning op Paraguay, al was Ziyech nog heel dichtbij met een knal van net buiten de zestien tegen de paal, nadat hij vanaf rechts naar binnen was getrokken.

Nicaragua - Ghana 0-1
Ghana, waar onder meer Kudus en Athletic Club-spits Iñaki Williams een basisplek kregen, had opvallend genoeg zeer veel moeite om tot scoren te komen tegen de nummer 139 van de FIFA-wereldranglijst. Nicaragua noteerde in de gehele wedstrijd geen enkele doelpoging, maar toch wist men redelijk stand te houden. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gemaakt in de 35ste speelminuut. Na een carambole voor het vijandige doel kreeg Issahaku Fatawu de bal op de rand van het zestienmetergebied voor zijn voeten, waarna hij met links op fraaie wijze de linkerbovenhoek vond: 0-1.

Ivoorkust - Guinea 3-1
Les Éléphants begonnen niet overtuigend aan de ontmoeting met Guinea, waarvan het verzet pas na een half uur spelen brak. Na een corner vanaf de linkerkant belandde de afvallende bal voor de voeten van Sangaré, die van dichtbij binnenschoot: 1-0. Nog voor rust werd het ook nog 2-0 én 3-0. De tweede treffer kwam op naam van Souleyman Doumbia, terwijl het derde doelpunt viel na een razendsnelle counter die werd afgerond door Seko Fofana. In het tweede bedrijf maakten de bezoekers via Mouctar Diakhaby nog wel de eretreffer, maar Ivoorkust gaf de oefenzege niet meer uit handen: 3-1.

Vriendschappelijk
Nicaragua
0 - 1
Ghana

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na oliedomme actie door medesupporters (!) in elkaar geslagen
0
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
64
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
19
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties