Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balagué onthult opvallende clausule van Messi die niet in El Mundo stond

Laatste update:

Messi is bij Barcelona in het bezit van een aflopende verbintenis, wat betekent dat hij nu in theorie al kan onderhandelen met nieuwe clubs. De 33-jarige aanvaller wilde eigenlijk afgelopen zomer al vertrekken. Barcelona hield Messi een halfjaar geleden echter aan zijn contract, waarin een afkoopclausule van zevenhonderd miljoen euro was opgenomen. Messi kon dus alleen vertrekken als een club bereid was om een bedrag van zevenhonderd miljoen euro neer te tellen: iets dat simpelweg onmogelijk is.

Balagué stelt echter dat er Messi in januari niks in de weg stond om te vertrekken. De torenhoge afkoopclausule was afgelopen maand niet meer geldig. Sterker nog, Messi had Barcelona in de winterse transferwindow zelfs transfervrij kunnen verlaten. Klaarblijkelijk heeft de aanvaller uiteindelijk de mogelijkheid niet gekregen of genomen om gratis van club te wisselen. Zoals het er nu naar uitziet, zal Messi dat komende zomer wel gaan doen. Barcelona heeft de hoop niet opgegeven dat hij alsnog zijn aflopende contract gaat verlengen.

Messi heeft nog geen besluit genomen en ontkende eerder deze week tegenover Goal dat Manchester City en Paris Saint-Germain contact zouden hebben gezocht. De Argentijn zegt voor het einde van het seizoen zijn besluit wereldkundig te maken, er is voorlopig in ieder geval nog niet beslist. Het ligt alleen voor de hand dat Messi genoegen zal moeten nemen met een forse salarisverlaging als hij bij Barcelona blijft. De Catalanen zitten financieel gezien in bijzonder zwaar weer, terwijl Messi volgens El Mundo 555.237.619 euro opstreek in de afgelopen vier jaar.

De publicatie van El Mundo lijkt een staartje te gaan krijgen, want Messi is volgens RAC1 van plan om de krant én vijf kopstukken binnen de top van de Barcelona-leiding voor het gerecht te slepen. Messi denkt dat de vertrokken voorzitter Josep Maria Bartomeu een voorname rol heeft gespeeld in het lekken van zijn contractdetails. Daarnaast richt de woede van de spelmaker zich op bestuursvoorzitter Òscar Grau, voormalig vice-voorzitter Jordi Mestre, president van de economische commissie Carlos Tusquets en Romà Gómez Ponti, hoofd van de juridische afdeling van Barcelona.

Gaat Lionel Messi Barcelona verlaten?

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
2
Olympiacos verrast Villa in Birmingham en mag dromen van finale in eigen land
7
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
25
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties