Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bale haalt uit: 'Ik denk dat het voetbal beter is zonder videoref'

Laatste update:

Voordat Al Jazira op voorsprong kwam in het duel, was er al een doelpunt van Real Madrid afgekeurd. De scheidsrechter had de treffer in eerste instantie geannuleerd, leek die vervolgens toch goed te keuren en zette er na inmenging van de videoref toch weer een streep door. De situatie zorgde voor de nodige verwarring. Even later werd ook een doelpunt van Al Jazira geannuleerd op basis van videobeelden.

"Het is niet mijn ding. Ik denk dat het voetbal beter is zónder videoref, dat is mijn mening. Maar het is niet aan mij om hierover te beslissen", zegt Bale na afloop van het duel tegen de Spaanse pers. De Welshman zorgde uiteindelijk in de 81e minuut voor de winnende treffer. "Ik kom terug van een blessure, dan hoop je altijd een impact te kunnen hebben zoals ik vanavond had. Ik moet geduldig blijven en naar mijn lichaam luisteren, want ik ben nog altijd niet honderd procent fit. Dat komt wel, ik werk er hard voor."

Ook trainer Zinédine Zidane was na afloop niet enthousiast over de videoscheidsrechter. "Het was een beetje vreemd allemaal", stelt de Franse oefenmeester. "Het duurde bij onze afgekeurde goal drie of vier minuten voordat er een beslissing viel, dat was niet prettig. Wij moesten er daarna voor zien te zorgen dat we ons hoofd weer koel hielden, dat was lastig. We moeten de technologie maar als positief zien, maar vooral bekijken wat er allemaal beter moet."

Ten Cate was met zijn ploeg dicht bij een stunt, maar zag Real Madrid in de slotfase alsnog aan het langste eind trekken. "Voor het eerst in mijn leven heb ik applaus gehad tijdens een persconferentie. Die jongens hebben het geweldig gedaan", zegt de oefenmeester tegenover De Telegraaf. "Nadat wij 2-0 leken te maken, dacht ik: het zal toch niet? Dan was de tijd tegen Real gaan tikken en hadden wij nog meer geloof gekregen. Helaas stond Mbark centimeters buitenspel. Achteraf heeft natuurlijk het beste team gewonnen. En dit WK verdient eigenlijk ook een finale Real-Gremio. Maar we waren dichtbij."

Ben jij het eens met de kritiek op de videoscheidsrechter?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties