Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bale kan de belangrijkste man worden na het vertrek van Ronaldo'

Laatste update:

Bale was als invaller met twee doelpunten van grote waarde in de gewonnen Champions League-finale tegen Liverpool (3-1). Hij sprak na afloop zijn frustratie uit over zijn rol als wisselspeler en liet anderhalve week geleden weten dat hij geen idee heeft hoe zijn toekomst eruitziet. "Misschien blijf ik bij Real Madrid, misschien niet. Deze zomer gaan we met elkaar in gesprek om te kijken of we eruit kunnen komen", gaf Bale aan. Bellamy vraagt zich echter af waar de aanvaller heen zou kunnen, mocht het inderdaad tot een vertrek komen.

"Manchester United kan zijn salaris niet betalen, dat kan niemand. Er is maar één club die dat kan en daar speelt hij nu al", stelt de 39-jarige voormalig aanvaller in gesprek met de Daily Star. "Als hij ergens anders heen zou gaan, moet hij een enorme salarisvermindering accepteren. Ik weet zeker dat hij daartoe bereid zou zijn, maar gaat iemand hem dan ook daadwerkelijk kopen? Ik zie niet in waarom een club tachtig à honderd miljoen pond zou betalen."

Bellamy weet dat Juventus honderd miljoen euro uittrok voor Cristiano Ronaldo, maar die transfer had 'andere redenen'. "Dat is een heel ander soort business. Maar waarom zou je zoveel betalen voor iemand als Bale, die je niet met winst gaat doorverkopen? Misschien is een ruildeal mogelijk, al denk ik niet dat Bale op die manier zal vertrekken. Daar is hij te goed voor. Ik zie het dus niet tot een transfer komen", concludeert Bellamy, die denkt dat Bale voor zijn kans moet gaan in Madrid.

"Het vertrek van Ronaldo opent deuren. Bale moet ergens spelen waar hij de belangrijkste speler is. Dat verdient hij ook", vindt de oud-speler van onder meer Liverpool en Manchester City. "Ik denk dat hij die kans krijgt, nu Ronaldo weg is. En dat in de beste ploeg ter wereld, die driemaal op rij de Champions League won. Ik denk dat hij voor elke andere club onhaalbaar is, tenzij hij besluit zijn contract bij Real Madrid te verscheuren. Maar dat lijkt me niet realistisch."

Doet Gareth Bale er goed aan om bij Real Madrid te blijven?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties