Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bale luistert debuut op met doelpunt op speciale avond

Laatste update:

Villarreal liet zich niet van de wijs brengen door de imponerende stoet die uit Madrid naar El Madrigal was getrokken. El Submarino Amarillo werd vorig seizoen tweede in de Segunda División en promoveerde daardoor: het is deze jaargang voortreffelijk van start gegaan met drie zeges op een rij. Het had dus een flinke dosis zelfvertrouwen opgedaan voordat Real ten tonele verscheen en dat was zichtbaar binnen de lijnen. Villarreal speelde onbevangen en liet zich niet wegdrukken.

De wedstrijd begon al bijna dramatisch voor Real, toen Pepe in minuut zes de fout inging en Jonathan Pereira onderschepte. Hij nam de bal echter niet rustig mee en gaf direct af, waardoor Diego López er een hand bij kreeg. De doelman, die Iker Casillas weer uit de basisopstelling wist te houden, stond later paraat bij een poging van diezelfde Pereira door de lucht. Real kwam onder serieuze druk te staan en werd zelf slechts gevaarlijk middels een vrije trap: Ronaldo schoot die over.

Niet geheel verrassend kwam Villarreal halverwege de eerste helft op voorsprong. Bruno en Pereira stichtten samen chaos in de verdediging van Real, die er maar achteraan liep en de bal niet in bezit wist te krijgen. Cani werd uiteindelijk de gevierde man, door recht door het midden binnen te schieten terwijl Diego López al gevloerd was. Het was puur aan de keeper te danken dat het snel daarna niet ook nog 2-0 werd, want de vervanger van San Iker voorkwam een bijna zekere goal van Javier Aquino met een goede redding.

Aan de overkant kreeg Sergio Asenjo vervolgens ook wat te doen. Uit een hoekschop van Isco kopte Sergio Ramos in, maar pareerde de doelman uitstekend. Het bleek echter uitstel van executie: Bale sloeg vijf minuten later toe voor de 1-1 en luisterde zijn debuutwedstrijd voor de Koninklijke zo op met een treffer. De Welshe nieuwkomer profiteerde ten volste van een pass van Luka Modric en een rush van Dani Carvajal, die de bal vanaf de achterlijn laag voorgaf aan Bale. Die gleed zonder moeite de bal binnen. Real ging zonder al teveel zenuwen de rust in en kwam vervolgens sterk uit de kleedkamer.

Datzelfde mocht echter gezegd worden van de gastheren, die de voorste linies bleven opzoeken en met name via Pereira, maar ook via verdediger Jaume Costa gevaarlijk bleven. In een poging het overwicht definitief te winnen bracht Carlo Ancelotti daarom Ángel Di María ten faveure van debutant Bale van zijn rijk gevulde bank het veld in. Ook Asier Illarramendi ging eraf: hij maakte plaats voor Sami Khedira. Het was echter niet een van de invallers, maar een van de overgebleven basisspelers die snel scoorde.

Ronaldo pikte zijn tweede treffer van het seizoen mee, nadat hij zelf de aanval opzette en de bal wat gelukkig terug kreeg, toen Karim Benzema het niet wist af te maken. Met Ronaldo's 203e doelpunt in zijn 203e wedstrijd stelden los Blancos de zege echter nog niet veilig. Villarreal bleek onvermurwbaar en kwam via Cani en Giovani dos Santos doodleuk opnieuw terug in de wedstrijd. Álvaro Morata kwam er direct bij en loste Benzema af, maar in de weinige tijd die hem gegund was wist hij de winnende niet te maken. Het was zelfs aan Diego López te danken dat het uiteindelijk 2-2 bleef.

-
Gareth Bale verdient een voldoende voor zijn eerste duel voor Real Madrid

Meer nieuws

Droomoverstap voor Weghorst komt dichterbij: 'Wout kan voor afkoopsom weg'
1
Ajax hakt knoop door over toekomst van Damián van der Vaart
16
Mario Been ziet 'veel logischere optie' voor Feyenoord dan Nuri Sahin
21
Live meepraten in de Ligue 1: OGC Nice - Paris Saint-Germain
18
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Newcastle United
11
De winnaars van de Gouden Schilden 2023/24 zijn bekend: Roda JC hofleverancier
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties