Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bale schiet Real Madrid naar finale tegen Atlético Madrid

Laatste update:

Zinédine Zidane kon niet beschikken over Karim Benzema, maar had Cristiano Ronaldo wel weer terug. Het was echter niet de Portugees, maar Bale die het verschil in de terugwedstrijd maakte. De Welshman werd in het strafschopgebied vrijgespeeld door Luka Modric en schoot de bal via Fernando en de paal in de verre kruising: 1-0. Real keek zodoende na 33 minuten tegen een voorsprong aan en die was ook wel verdiend. De gasten namen in de eerste minuten het initiatief, maar daarna was het woord steevast aan Real. Dat had misschien ook te maken met het uitvallen van Vincent Kompany.

De verdediger zakte na een pass door zijn hoeven en moest worden vervangen door Eliaquim Mangala. City leek aangeslagen en Real probeerde daarvan te profiteren, maar verder dan een kopbal van Ronaldo en een vrije trap van Toni Kroos kwam men aanvankelijk niet. Na de 1-0 van Bale ging er dan ook een zucht van verlichting door het Santiago Bernabéu en Sergio Ramos dacht er niet veel later zelfs 2-0 van te maken, maar zijn treffer werd afgekeurd. In de slotfase van de eerste helft kwam Manchester City ook nog één keer dreigend opzetten: Fernandinho trapte tegen de buitenkant van de paal.

Real hoopte het karwei in de tweede helft snel af te maken en die tweede treffer hing ook zeker in de lucht. Modric tikte het leer na een slechte controle tegen Joe Hart aan, terwijl Ronaldo recht in de handen van de doelman schoot, Bale tegen de lat kopte en Ronaldo een slippertje van Mangala vergat af te straffen. De Portugees knalde over. Manchester City bleef er door de minimale achterstand in geloven en manager Manuel Pellegrini hoopte met Raheem Sterling en Kelechi Iheanacho als invallers binnen de lijnen voor meer stootkracht te kunnen zorgen.

In het laatste kwartier was het vet duidelijk van de soep bij Real. Manchester City kon de regie daardoor overnemen en het was wachten op een kans voor de bezoekers uit Engeland. Die kwam er uiteindelijk na 84 minuten, want toen mikte de relatief onzichtbare Kevin De Bruyne de bal vanuit een scherpe hoek in het zijnet. In de voorlaatste minuut van de officiële speeltijd deed ook Sergio Agüero nog een poging, maar die inzet kwam op het dak van het doel terecht. Pellegrini kan er dus niet meer in slagen om met de eindzege in de Champions League afscheid te nemen van Manchester City.

-
Een terechte zege voor Real Madrid?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
135

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties