Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bale stookt vuurtje op: 'Wij hebben meer passie en trots dan Engeland'

Laatste update:

De 26-jarige Bale spreekt van een amazing game: "Het is voor mij waarschijnlijk de wedstrijd die er uitspringt in de poule, het is het duel waar we naar uit kijken. De druk ligt niet bij ons. Wij stappen gewoon het veld in met het geloof dat we hen kunnen verslaan. Zij geloven weer dat zij ons kunnen verslaan. Ik ben ervan overtuigd dat het een mooie wedstrijd wordt", aldus de linkspoot.

"Het is als het ware een derby en van vijanden wil je nooit verliezen. Ik denk dat wij veel meer passie en trots over ons hebben dan Engeland. We gaan dat sowieso proberen te laten zien", gaat Bale verder, die eraan toevoegt dat hij nooit voor Engeland zou kunnen uitkomen. Ook niet als hij zich met Wales nooit had geplaatst voor een eindtoernooi. "Nee. Ik zou nooit voor Engeland spelen. Als je Welsh bent, voel je meer trots en passie dan wie dan ook."

"Het is moeilijk te omschrijven, maar wij voelen die trots en passie gewoon. Kijk naar het volkslied: iedereen zingt mee, het hele stadion. Ik weet nog dat we een maand of twaalf geleden tegen België speelden. De wedstrijd liep op zijn einde en opeens begon iedereen in het stadion het volkslied te zingen. Ik denk niet dat zoiets ook bij een ander land zou gebeuren." Wales wordt overigens gecoacht door Chris Coleman, die tussen 1992 en 2002 zelf 32 keer uitkwam voor zijn land.

De 31-jarige verdediger Ashley Williams zegt dat Coleman belangrijk is voor the Dragons: "Hij is goed, hij is emotioneel. Als we het niet goed doen, is hij vaak rustig, maar als we het wel goed doen, kan hij behoorlijk emotioneel zijn. Hij is een goede motivator, dat is het belangrijkste. Hij is een gepassioneerde Welshman. Hij houdt van Wales van zijn spelersgroep en als speler heb je ook het gevoel dat je voor hem speelt. Hij zorgt ervoor dat het in iedere wedstrijd klopt. Alles komt uit zijn hart", aldus Williams.

-
Denk jij dat Wales de knock-outronde bereikt?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties