Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Balende back gaat na gesprek op voor laatste kans in Camp Nou'

Laatste update:

Aleix Vidal kwam alleen aan bod in de wedstrijden tegen Sevilla (Supercopa) en Alavés en die laatste wedstrijd ging nog met 1-2 verloren, ook. Catalunya Ràdio stelt dat zijn zaakwaarnemer maandag om tafel heeft gezeten met directeur Robert Fernández en dat er daarbij werd gesproken over de toekomst van Aleix Vidal bij Barcelona. De partijen gingen weer uiteen met het idee dat de speler waarschijnlijk op zoek moet naar iets nieuws.

Zelf is Aleix Vidal geïrriteerd dat Luis Enrique hem vorige maand niet opstelde tegen Leganés (1-5 zege) en een aanpassing van het systeem verkoos boven het inzetten van zijn beschikbare verdediger. Toen Sergi Roberto rust kreeg had Aleix Vidal erop gerekend dat zijn coach voor hém zou kiezen, maar in plaats daarvan stelde Luis Enrique gewoon drie man op achterin en was er geen extra back nodig.

Komend weekend is Sergi Roberto opnieuw niet beschikbaar bij Barcelona en het ziet ernaar uit dat Aleix Vidal dan voor zijn laatste kans opgaat. Als hij goed speelt en indruk maakt op zijn trainer kan hij misschien aanblijven voor de rest van dit seizoen. Als de verdediger geen speeltijd krijgt of wel speelt, maar dat niet goed doet, dan is het waarschijnlijk over en sluiten en moet hij in januari een andere club zoeken.

Maakt Luis Enrique terecht weinig gebruik van Aleix Vidal?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties