Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balende Dirk Kuijt komt met reactie op witte zakdoekjes van ADO-fans

Laatste update:

Het publiek in Den Haag was tijdens de wedstrijd al bezig met morren op de eigen selectie en Kuijt. Begrijpelijk, zo denkt de trainer. "Dat kan ik me heel goed voorstellen." Toch zag Kuijt zelf ook positieve dingen. "Als ik zie hoe mijn spelers reageren na een rode kaart, met tien op een 1-2 achterstand komen en dan vechten als leeuwen om uiteindelijk de gelijkmaker te maken en dan nog voor de winnende te gaan, dan voel ik me door de spelers niet alleen staan als trainer. Maar dat ik me weleens beter heb gevoeld is een feit."

Kuijt zou echter liever zien dat zijn selectie steun krijgt van de fans. "Het is jammer dat ze niet negentig minuten achter ons staan en vanaf dat punt hun kritiek uiten. Daar heb ik absoluut geen moeite mee." ADO staat na zes wedstrijden op de zeventiende plek in de Keuken Kampioen Divisie en heeft de komende maand een zwaar programma voor de boeg. Een uitwedstrijd bij koploper PEC Zwolle, een thuisduel tegen nummer twee FC Eindhoven en de uitbeurt bij NAC Breda staan op de rol.

Tegenover Omroep West gaat Kuijt dieper in op zijn vraag naar steun. "Ik denk dat de supporters net dat beetje verschil hadden kunnen maken om ons over dat dode punt heen te helpen en de wedstrijd vandaag te winnen. Nu voelde je toch eigenlijk vanaf het begin al een beetje een negatieve sfeer. Ik heb al eerder teksten gehoord naar mij en de ploeg dat we moesten voetballen en jagen. En als je er dan juist achter gaat staan, help je het team. Dit helpt niet. Dat is jammer en daar hebben we mee te maken. We hebben onszelf in deze situatie gebracht en dan moeten we dat zelf maar oplossen."

Eerste Divisie
ADO Den Haag
2 - 2
Jong AZ

Meer nieuws

Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
2
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
1
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
15
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
3
Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit
8
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties