Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balende NEC-directeur verraadt een van aanwinsten FC Groningen

Laatste update:

NEC huurde Zeefuik afgelopen seizoen van PSV; die club wilde hem nu verkopen. "We waren er donderdag eigenlijk al uit met Zeefuik. Voor negentig procent was alles rond. Het vertrouwen was er van de trainer en van ons allemaal", aldus Aalbers. De deal mislukt nu echter alsnog. "We hadden alles samen naar tevredenheid besproken en dan verdwijnt dat allemaal ineens als sneeuw voor de zon omdat ze ergens anders een hoger salaris krijgen."

Tegen de regionale omroep zegt de technisch directeur dat de hele situatie hem niet lekker zit. "Ik ben teleurgesteld in de handelswijze van Zeefuik, maar zo gaat dat blijkbaar", aldus Aalbers. Zeefuik, die vorige maand 22 jaar werd, scoorde voor NEC afgelopen seizoen zes keer in 26 duels. Onlangs gaf de spits nog in gesprek met Voetbalzone aan opties te hebben voor de zomer.

"Er is interesse van andere clubs uit binnen- en buitenland", sprak hij destijds. "Ik ben nog altijd een speler van PSV, maar voor mij is het belangrijk dat ik gewoon wekelijks speel op Eredivisieniveau of in een buitenlandse competitie. Ik dacht dat ik dit seizoen mijn kans zou krijgen bij PSV. In de voorbereiding was ik de enige spits en speelde ik ook veel wedstrijden."

Género Zeefuik is een goede aanwinst voor FC Groningen

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties