Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balende Winston Bogarde wekt verbazing op over handelwijze Ajax

Laatste update:

Bogarde ziet dat Ajax verdedigend veel problemen heeft. "Iedereen ziet dat het niet goed gaat, er is geen goede communicatie." Op de vraag of hij daarom in aanmerking komt voor een terugkeer reageert de voormalig verdediger van Ajax, Barcelona, AC Milan en Chelsea kraakhelder. "Ik denk niet dat Alfred mij gaat bellen. Waarom zou hij dat moeten doen? Ik heb trouwens ook niet met hem gesproken voor ik wegging." Die laatste opmerking wordt vol verbazing ontvangen door Van Halst. "Helemaal niet gesproken? Je hebt daar toch wat neergezet?"

Bogarde zelf lijkt ook te balen van het besluit van Ajax om niet met hem door te gaan. "Ik denk dat ik wel van toegevoegde waarde ben geweest in de afgelopen twee jaar", aldus de 52-jarige Rotterdammer, die ook geen rol mocht spelen bij Jong Ajax. "Ik heb een gesprek gehad met Edwin van der Sar. Die vond me te goed voor Jong Ajax." Van Halst vindt dat onbegrijpelijk. "Wacht even! Zeiden ze dat echt? Als iets onderschat is in Nederland, we willen alleen maar aanvallen, is dat een expert op het gebied van verdedigen. Wat doe jij hier (als analist, red.)? Je hoort hier niet, jij hoort op het veld te staan."

Bogarde zelf heeft nog wel ambities als trainer. "Er zijn wel mogelijkheden geweest, maar nog geen opties waar ik me goed bij voelde. Ik wil weer op het veld staan." In februari werd bekend dat Bogarde zich tijdens zijn periode bij Ajax schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend gedrag. De twintigvoudig ex-international zou in privésfeer ongewenste berichten hebben gestuurd aan een vrouwelijk slachtoffer. Ajax liet de zaak intern onderzoeken, maar besloot dat Bogarde mocht blijven omdat het om een privékwestie ging. Een paar maanden later kreeg hij te horen dat zijn aflopende contract niet werd verlengd.

Had Ajax langer door moeten gaan met Winston Bogarde?

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
0
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
33
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
52
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
62

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties