Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ballon d'Or gaat voor het eerst in elf jaar niet naar Ronaldo of Messi'

Laatste update:

De Corriere dello Sport verwijst naar een video die door L'Équipe gepubliceerd is, waarin de uitreiking van de Ballon d'Or op 3 december wordt aangekondigd. Allereerst worden beelden vertoond van de uitreiking van vorig jaar, waar Ronaldo er met de prijs vandoor gaat. Daarop volgen beelden van Mbappé, Varane en Modric, waarna er een korte pauze in de video is.

Wie zijn de favorieten voor de Ballon d'Or?

Indien Varane er met de Ballon d'Or vandoor gaat, is hij de eerste verdediger sinds Fabio Cannavaro in 2006 die de prijs in ontvangst zal nemen. Dat niet Messi of Ronaldo verkozen wordt tot beste voetballer ter wereld, is betrekkelijk uniek. Sinds 2007 ging de Ballon d'Or steevast naar de Portugees of de Argentijn. Kaká was elf jaar geleden de laatste winnaar van de prijs, voordat de hegemonie van Messi en Ronaldo begon.

Eerder won Luka Modric al The Best FIFA Men's Player Award. In die verkiezing bleef hij Ronaldo en Mohamed Salah voor. De Kroaat zou nu dus ook beslag kunnen leggen op de Ballon d'Or, de prijs die door France Football uitgereikt wordt. Momenteel zijn er officieel nog dertig kanshebbers in de race voor de titel van de beste voetballer van het jaar. Op 3 december zal in Parijs de Ballon d'Or worden uitgereikt.

Snap jij dit?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties