Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ballon d'Or-lijst wekt verbazing: 'Ondanks onze haat hoort Suárez daarbij'

Laatste update:

Na zijn ijzersterke seizoen op de Engelse velden nam Suárez met Uruguay deel aan het WK 2014. Daar beet hij Giorgio Chiellini in de schouder en mogelijk heeft dat hem de kop gekost in de race om een Ballon d'Or-nominatie. In de uren na publicatie van de lijst met 23 genomineerden uiten vele voetbalsupporters via Twitter hun verbazing en ongenoegen over het feit dat Suárez helemaal niet terug te vinden is onder de genomineerden.

"Ik haat Suárez, maar je kunt niet ontkennen dat hij beter is dan al die namen die de lijst wel gehaald hebben. Los van vier van hen dan, misschien", schrijft iemand. "Ondanks onze haat richting Suárez verdient die jongen het gewoon bij die 23 namen te horen. Sterker nog, hij hoort bij de vijf besten", laat een ander weten. "Een geweldig onrecht is Liverpool aangedaan. De FIFA erkent Suárez en Brendan Rodgers niet, die waren vorig seizoen briljant", meldt een derde.

Velen zetten vraagtekens bij het besluit van de FIFA om Suárez te negeren. "Ik wist niet dat de Ballon d'Or gegeven werd aan iemand die zich voorbeeldig gedroeg op het veld, in plaats van aan iemand die sportief iets had gepresteerd", wordt er gemokt. En zo denken meer voetballiefhebbers erover. "Het is een schande dat Suárez niet genomineerd is. Los van alle sentimenten was hij vorig seizoen de beste speler op de Europese velden."

Hoort Luis Suárez op de lijst?

Meer nieuws

VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
4
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
13
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
16
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties