Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ballon d'Or-winst Messi is beschamend en onbegrijpelijk. Stop deze waanzin!'

Laatste update:

Messi werd maandag voor de achtste keer de winnaar van de Gouden Bal. Hij troefde daarmee Haaland (nummer twee) en nummer drie Kylian Mbappé af.

De prestaties van het WK in Qatar telden ook mee voor de uitreiking. Dat lijkt veel invloed te hebben gehad op de winst van Messi, die met Argentinië de wereldtitel veroverde.

Rothen, die dertien interlands voor Frankrijk speelde en verder onder meer voor PSG en AS Monaco in actie kwam gedurende zijn spelersloopbaan, heeft bij RMC Sport een eigen show. Daarin deelde hij zijn verbazing over de winst van Messi.

"Ik vind het beschamend. Haaland had de Ballon d'Or moeten winnen", aldus de voormalig middenvelder. "Als je kijkt naar de periode augustus 2022 tot juni 2023: op basis van welke criteria steeg Messi boven de rest uit? Ik kan er geen enkele opnoemen."

Bovendien won Haaland afgelopen jaar meer prijzen dan Messi, aldus Rothen. "Ook al won Messi het WK. Haaland heeft alles gewonnen met City, en je kunt het hem niet kwalijk nemen dat Noorwegen niet op het WK actief was."

"Haaland heeft alle records gebroken en Messi was vorig seizoen bij PSG niet eens de beste speler", gaat hij verder. "Dan is het voor mij onbegrijpelijk dat hij alsnog de Ballon d'Or wint. Ik vind Messi al drie tot vier jaar niet meer de beste speler van de wereld. En toch wint hij in die jaren twee keer deze prijs. Deze waanzin moet stoppen. Nogmaals, ik vind het beschamend dat Haaland niet heeft gewonnen. Ik kon mijn ogen echt niet geloven."

Wie had de Ballon d'Or volgens jou meer verdiend?

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
12
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
21
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties