Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli debuteert bij Liverpool met knappe zege op White Hart Lane

Laatste update:

Tottenham Hotspur - Liverpool 0-3
Mario Balotelli is terug in Engeland en de aanvaller noteerde zondag zijn eerste basisplaats bij Liverpool. Balotelli heeft een historie met het scoren bij zijn debuut en daar kreeg hij op White Hart Lane al na drie minuten de kans toe. Na een heerlijk balletje van Raheem Sterling probeerde Balotelli het met zijn hoofd, maar keeper Hugo Lloris van Tottenham Hotspur verrichtte een prima redding. Niet veel later viel de 0-1 alsnog en dat gebeurde door een heerlijke aanval.

Dankzij Jordan Henderson en Daniel Sturridge werd Sterling vrijgespeeld bij de tweede paal en voor het toptalent was het een kleine moeite om de bal tegen de touwen te prikken. De man die in het restant van het eerste bedrijf de meeste aandacht naar zich toetrok was, wie anders, Balotelli. De spits kopte uit een voorzet van Gerrard naast, werd bij de cornervlag omver gezaagd door Eric Dier en schoot voor open goal naast na een halve interceptie van Lloris.

Even na rust kwam Liverpool op 0-2 tegen het defensief instabiele Tottenham Hotspur. Eric Dier legde Joe Allen neer en Steven Gerrard benutte voor de 29e keer in zijn carrière een strafschop in de Premier League. Alleen Alan Shearer (56) en Frank Lampard (43) hebben er meer gemaakt. Tottenham-manager Mauricio Pochettino probeerde nog wat te forceren door Andros Townsend te brengen, maar dat werkte averechts. De vleugelspeler gaf de bal zomaar weg aan Alberto Moreno, die op fraaie wijze voor 0-3 tekende.

Aston Villa - Hull City 2-1
Aston Villa heeft ook na drie wedstrijden in de Premier League nog niet verloren. De ploeg van manager Paul Lambert won zondag, met Ron Vlaar als rots in de branding in het centrum van de defensie, met 2-0 van Hull City. Na een klein kwartier opende Gabriel Agbonlahor de score met een goed schot in de hoek. Na een fout van de van Tottenham Hotspur overgenomen Michael Dawson tekende Andreas Weimann voor de 2-0 voor de thuisploeg. Hull City, dat in acht van de negen laatste wedstrijden tegen Aston Villa niet meer had gescoord, deed dat nu wel (Nikica Jelavic), maar genoeg voor een punt was dat niet.

-
Denk jij dat Liverpool een serieuze titelkandidaat is?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties