Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli dreigt met vertrek: 'Ik wil een sterke ploeg achter mij hebben'

Laatste update:

"Ik heb zaakwaarnemer Mino Raiola gevraagd wat ik in januari ga doen. Hij zei dat hij dat niet wist. Ik wil blijven, dus we zullen zien. Maar ik wil ook terug naar toen ik een sterke ploeg achter mij had staan. Ik wil in de Champions League spelen en iets winnen", zo voegt de 27-jarige Balotelli daaraan toe.

"Ik denk nog zeker niet na over het einde van mijn carrière. Ik ben 27 jaar, dus ik kan nog wel zes, zeven jaar mee op het hoogste niveau. Ik weet dat ik in het voetbal hard moet blijven werken, maar ik denk dat ik op het juiste spoor zit en dan zullen we wel zien waar het schip strandt", besluit de man die dit seizoen tien keer scoorde in dertien competitieduels.

Voorzitter Jean-Pierre Rivère gaf donderdag tegenover RMC al toe dat hij vreest voor een vertrek van Balotelli: "Hij is exceptioneel op het veld. Mario verandert en verbetert de manier van spelen als hij meedoet. Ik weet niet of hij hier volgend jaar nog zal zijn, dat hangt van de resultaten af. Balotelli eist een bepaald salaris en zonder de inkomsten van Europees voetbal, kunnen we daar onmogelijk aan voldoen. Ook al doen we enorm onze best om hem te houden, dat zal lastig worden als we geen Europees voetbal halen."

Denk jij dat Mario Balotelli in januari transfereert?

Meer nieuws

Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
1
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
11
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
10
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties