Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli gaat voor FIFA Ballon d'Or: 'Dat klinkt misschien lachwekkend'

Laatste update:

"Op een schaal van nul tot tien, ben ik bij vijf gestopt. Maar: uiteindelijk haal ik de tien. Ik wil daar komen. Ik ga de FIFA Ballon d'Or winnen", aldus Balotelli. "Ik besef dat ik de afgelopen twee jaar dichter bij de 'tien' had kunnen komen, weet dat de Ballon d'Or misschien lachwekkend voor mij klinkt en dat ik niet alles heb gedaan om de beste te worden. Ik dacht niet na over beter worden, maar de laatste twee jaar ben ik serieus gaan werken, hoewel de resultaten nog niet daar zijn", gaat Super Mario verder.

"Misschien betaal ik de prijs voor mijn eerste 23 jaar, want de afgelopen twee jaar ben ik echt veranderd. Ik hoop volgend seizoen voor Liverpool te spelen, want AC Milan besloot dat ik weg mocht. Ik ga niet terug nee, dat is zeker", vervolgt Balotelli, die in het verleden vaak de voorpagina's haalde met diverse fratsen. Zo liet hij na een doelpunt voor Manchester City de tekst Why Always Me? zien op zijn ondershirt. "Dat was maar een grapje", zegt het enfant terrible er nu over in het Italiaanse dagblad.

"Ofschoon er een paar excessen zijn geweest, denk ik niet dat ik al die aandacht verdiend heb. Zowel de positieve als negatieve aandacht. Er is van mij een karikatuur gemaakt waardoor ik niets meer en ook niets minder mag doen. Ik ben niet hypocriet. Ik vind het niet leuk wanneer ik de kranten haal vanwege iets doms, maar word boos wanneer ze overdrijven. Zowel in het positieve als in het negatieve. Balotelli maakt twee goals? Dan ben ik opeens een fenomeen. Ik wil gewoon net zo'n speler zijn als iedereen."

"Balotelli is de speler, de voetballer die wordt betaald om te scoren. Mario is anders. Het is makkelijker om Balotelli te omschrijven dan Mario, omdat het karakter Balotelli is gecreëerd door de kranten. Balotelli is de persoon die lacht of niet lacht, die een prachtdoelpunt maakt, een strafschop mist, niet juicht en wordt beoordeeld. Maar Mario is een 25-jarige jongen die geen normaal leven kan leiden, maar dat wel probeert. Mario is iemand die tijd wil doorbrengen met zijn dochter, vrienden, familie en PlayStation."

"Ik zeg wel eens tegen mijn vrienden: ik zou wel eens een weekje willen ruilen. Als jij dan maar geen chaos voor mij veroorzaakt", glimlacht Balotelli, die in het gesprek ook ingaat op zijn relatie met trainers. "Ik had een fantastische band met iedereen, ook met de voozitters Massimo Moratti en Silvio Berlusconi. Het was met slechts één persoon een rampzalig: Brendan Rodgers", besluit Balotelli, die bij Liverpool Jürgen Klopp gaat tegenkomen. Het is echter nog onduidelijk of de manager door wil met de spits.

Denk jij dat Mario Balotelli in de toekomst de FIFA Ballon d'Or wint?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
0
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
5
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties