Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli haalt uit: 'Het is een gebrek aan erkenning en respect'

Laatste update:

Balotelli wordt op social media naast liefhebbers ook vaak aangesproken door Milan-fans die hem nooit meer in het shirt van de club uit Milaan willen zien spelen. "Het is nog steeds leuk om iets te horen van zoveel Milan-fans die mijn eventuele en eigenlijk ook onwaarschijnlijke terugkeer niet zien zitten", reageert Balotelli donderdag via Instagram.

"Maar dat is prima. De ene dag ben je erg gewenst en de andere dag niet. Het belangrijkste is om geen spijt te hebben. Ik heb geen plannen om een transfer te maken momenteel. Ik schrijf dit alleen om het gebrek aan erkenning en respect van een fanschare duidelijk te maken, een fanschare die altijd in mijn hart zal zitten."

Balotelli speelde twee periodes bij Milan, met in totaal 77 wedstrijden, 33 doelpunten en 8 assists als resultaat. De 36-voudig international, die eerder ook nog actief was voor onder meer Liverpool, Manchester City en Internazionale, speelt sinds medio 2016 voor Nice en ligt nog tot volgend jaar zomer vast bij de Franse club.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties