Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Balotelli heeft liefde nodig, dan kan hij een geweldige speler worden'

Laatste update:

De contractspeler van Juventus zegt in de Daily Mail dat Balotelli er moeite mee heeft dat hij constant in de schijnwerpers staat. "Iedere actie van hem wordt uitvergroot, bij andere spelers is dat niet zo. De media zijn in hem geïnteresseerd en verhalen over hem worden opgeblazen. Dat gebeurt bij veel andere voetballers niet", aldus Pirlo.

"Maar ik twijfel niet aan zijn talent. Ik heb met hem gespeeld en weet hoe goed hij is en kan zijn. Het is de taak van de manager van Liverpool om het beste uit hem te halen. Balotelli moet alleen geliefd zijn en hij moet worden gestuurd, maar hij moet vooral voelen dat de manager in hem gelooft. Als hij tijd in Mario steekt, weet ik dat hij een geweldige speler voor Liverpool kan worden."

'Mario Balotelli is de beste aanvaller van Liverpool'

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties