Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli: 'Oh, is dat niet aardig? Maakt me niks uit, he-le-maal niks'

Laatste update:

Bij het betreden van de persruimte hoorde hij oud-spelers Zvonimir Boban, Giancarlo Marocchi en Christian Panucci hun commentaar geven. Zij zeiden dat hij geen 'topspeler' is en dat irriteerde Super Mario flink. Zijn antwoorden op de eerste vragen vielen nog mee, maar Balotelli werd steeds geïrriteerder. "Wat dit voor wedstrijd was? Een normale wedstrijd. Ik snapte eerst niet waarom ik gewisseld werd, maar aangezien ze in de studio zeggen dat ik geen topspeler ben, is dat het misschien", sprak hij sarcastisch.

"Iedereen is geïrriteerd als hij verliest. Niemand wil graag met een nederlaag van het veld stappen. Waarom ik niet goed speelde? Als de bal niet in de zestien komt, moet je 'm zelf gaan halen. En bovendien was AS Roma erg sterk, ze spelen goed voetbal." Na de vraag van oud-voetballer Marocchi waarom hij geen topspeler was, en te weinig bewoog als hij niet aan de bal was, raakte Balotelli zichtbaar geïrriteerd.

"Jij snapt helemaal niets van voetbal. Geloof me, echt niet. Oh, is dat niet aardig? Dat maakt me niks uit, he-le-maal niks. Ik heb nooit gezegd dat ik een topspeler ben. Ik ben een hele gewone speler, om wereldklasse te worden heb je tijd nodig. Maar de redenen dat ik nu nog geen topvoetballer ben zijn niet de redenen die jij denkt. Jij praat altijd over mij. Als Milan wint was Mario super, als Milan verliest was het allemaal Mario's schuld. Ik heb jouw kritiek niet nodig, daar zorg ik zelf wel voor."

"Jij praat maar en praat maar, je zegt dat ik kostbaar ben voor het voetbal in Italië, maar het slaat allemaal nergens op wat je uitkraamt", aldus een chagrijnige Balotelli. Het was de bedoeling dat hij na afloop van het interview met Marocchi nog meer Italiaanse media te woord zou staan, maar daar had hij helemaal geen zin meer in. Hij verliet boos de media-ruimte en keerde niet meer terug voor de andere pers.

Serie A
AS Roma
2 - 0
AC Milan

Meer nieuws

Foden schiet Manchester City razendsnel op voorsprong met fantastische goal
0
Bram van Polen neemt emotioneel afscheid en wordt zelfs door uitvak toegezongen
0
Live meepraten in de Süper Lig: Galatasaray - Fenerbahçe
3
Spelers van Twente vieren veiligstellen Champions League met opmerkelijke gast
9
Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
2
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties