Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli ongewenst op Anfield: 'Er is niets meer aan toe te voegen'

Laatste update:

De coach geeft aan dat hij de van AC Milan overgekomen aanvaller ook in een persoonlijk gesprek heeft meegedeeld dat er voor hem geen toekomst meer is bij the Reds. "Hij weet heel goed hoe zijn situatie is en hij weet waar hij aan toe is", geeft Rodgers aan in de Engelse media. "Er is niets meer aan toe te voegen. Al mijn spelers weten op dit moment waar ze aan toe zijn."

De Liverpool-trainer wenst dan ook geen woorden meer vuil te maken aan Balotelli. "Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat de randvoorwaarden zo zijn dat het team succesvol kan zijn. Dat is wat ik altijd heb gedaan. Dus ik ga niet meer over Mario praten als ik ook over 25 andere spelers kan praten."

Denk je dat Mario Balotelli snel een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties