Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli schakelt Raiola in: 'Ik zou zelfs gratis terugkeren'

Laatste update:

Balotelli stond vanaf de zomer van 2010 tweeënhalf jaar onder contract bij Manchester City en bewaart warme herinneringen aan zijn periode in Engeland. Hij won de Premier League met the Citizens in het seizoen 2011/12 en was in 54 competitiewedstrijden goed voor 20 doelpunten. Hij vertrok uiteindelijk via de achterdeur bij de Engelse topclub, maar zou er graag terugkeren.

"Ik houd van Manchester City, ik houd van de fans en ik houd van de club", zegt hij in gesprek met La Gazzetta dello Sport. "Ik zou zelfs gratis terugkeren. Het was de beste tijd uit mijn leven, ook al is Manchester een moeilijke stad om in te leven. Manchester is geen Londen. Voetballend gezien was het een spectaculaire periode. Ik ben blij dat ze het goed doen onder Josep Guardiola en hoop dat ze het kampioenschap veilig kunnen stellen."

Balotelli is zelf bezig aan een uitstekend seizoen in dienst van Nice. De 27-jarige aanvaller was in dertien duels in de Ligue 1 deze voetbaljaargang goed voor tien doelpunten. "Het doel is om terug te keren naar een grote club en een grote prijs te winnen", wordt hij geciteerd door Sky Italia. "Ik heb mijn zaakwaarnemer Mino Raiola gebeld en gevraagd wat ik ga doen in januari. Hij zei dat die het niet wist. Ik wil blijven, maar we zullen zien."

Zie jij Mario Balotelli in de toekomst terugkeren bij Manchester City?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties