Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli schiet AC Milan te hulp met doelpunt van zijn leven

Laatste update:

AC Milan probeerde zich thuis te revancheren na het verlies van vorige week en speelde ook dwingend. Riccardo Montolivo was de eerste die een poging waagde, maar zijn schot werd gepakt door Gianluca Curci. Tien minuten later herhaalde die scène zich toen Montolivo het nog eens probeerde, maar andermaal op Curci stuitte. De enige kans voor i Rossoblu was voor Rene Khrin, die over het doel van Milan kopte en de stand zo op 0-0 hield in San Siro.

In de tweede helft keek Seedorf het nog zo'n twintig minuten aan, voor hij Nigel de Jong en Keisuke Honda eruit haalde ten faveure van Sulley Muntari en Giampaolo Pazzini. Dat deed hij direct na een fase waarin Bologna bijzonder dreigend was geweest: György Garics stelde Jonathan Cristaldo bijna in staat te scoren en een uitstekend schot van Lazaros Christodouloupoulos werd fantastisch uit de hoek gehaald door Christian Abbiati. De rust keerde daarna weer enigszins terug.

Domper voor Seedorf was wel dat hij Kaká, die vorige week een paar dagen absent was met griep, uit zag vallen met een pijnlijke enkel. Andrea Poli kwam er voor hem in voor de resterende tien minuten, maar het zal de komende dagen zeker de vraag zijn hoe de Braziliaanse spelmaker herstelt met het oog op de wedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. Gelukkig voor Seedorf redde Balotelli zijn team met een krachtige uithaal van grote afstand: van zeker dertig meter knalde hij de bal snoeihard over Curci en besliste hij de wedstrijd. Over de goal van de spits zal waarschijnlijk nog wel even worden nagepraat.

-
Dit is Mario Balotelli's mooiste doelpunt in zijn clubloopbaan

Meer nieuws

Na Kylian Mbappé kondigt ook Keylor Navas afscheid bij PSG aan: 'LEGENDE!'
9
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
29
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
11
Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
4
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
18
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties