Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Laatste update:

Het was een voortvarende start voor Atlético, waar Memphis Depay ontbrak vanwege blessureleed en Antoine Griezmann en Ángel Correa de voorhoede vormden. Rodrigo De Paul legde na een kwartier spelen aan en zag zijn knal van buiten de zestien in de bovenhoek verdwijnen: 1-0. De middenvelder had enig geluk, want zijn inzet van veraf werd onderweg van richting veranderd door het been van een Athletic-speler.

Athletic kwam gaandeweg de eerste helft beter in de wedstrijd en beloonde zichzelf een minuut voor het rustsignaal. Na een vlotte aanval wist Nico Williams van dichtbij de 1-1 aan te tekenen. De doelpuntenmaker wees direct naar zijn arm, om daarmee waarschijnlijk aan te geven dat hij kwaad was vanwege het racisme van een deel van het Atlético-publiek.

De bekerwinnaar uit Bilbao keek vijf minuten na rust weer tegen een achterstand aan. Koke wist Correa vrij te spelen met een fraaie pass en de Argentijnse aanvaller faalde niet toen hij voor doelman Unai Simón opdook: 2-1. Diezelfde Correa werd met nog twintig minuten te spelen wel van scoren afgehouden door de doelman van Athletic.

Vanwege de 2-1 tussenstand gingen beide teams eens spannende slotfase in. Die spanning werd weggenomen door Samuel Lino, die een hard schot via de paal en de rug van de ongelukkige Simón binnen zag vallen. Daarmee was het verzet van het dappere Athletic gebroken in het Cívitas Metropolitano.

Atlético speelde de wedstrijd rustig en professioneel uit en voegde drie belangrijke punten toe aan het totaal in LaLiga. De nummer vier uit Madrid staat nu zes punten boven nummer vijf Athletic. In Spanje worden nog vijf speelronden afgewerkt dit seizoen.

Meer nieuws

Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
0
PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
15
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
10
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
78
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties