Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli sneert naar Engelsen na beledigingen: 'Jullie verdienen dit antwoord'

Laatste update:

De ploeg van bondscoach Gareth Southgate verloor met 1-2 van de Kroaten. Balotelli volgde samen met een vriend de verrichtingen van the Three Lions aandachtig en na afloop kon de Italiaan het niet laten om een sneer uit te delen naar de Engelse fans, die de afgelopen weken volop 'Football is coming home' scandeerden in de hoop dat Engeland de WK-titel zou pakken.

Mario Balotelli haalt zijn gram na de uitschakeling van Engeland! #balotelli #engeland #cominghome #worldcup #wk2018

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Via Instagram deelt Balotelli een foto waarin 'It's coming home' en het woord 'impossible' (onmogelijk) bij elkaar staan, waarbij de spits schrijft: "Het spijt me, want ik houd van Engeland, maar voor degenen die mij tot op de dag van vandaag stomme berichten en beledigingen sturen: jullie verdienen dit antwoord", aldus de flamboyante aanvaller.

Komende zondag neemt Kroatië het in de finale in Moskou op tegen Frankrijk, terwijl Engeland en België zaterdag tegenover elkaar staan in de troostfinale. Kroatië plaatste zich voor de eindstrijd door na verlenging de Engelsen te verslaan. Het was de derde keer dit toernooi dat de Kroaten de verlenging nodig hadden, na eerder Denemarken en Rusland te hebben geëlimineerd na het nemen van strafschoppen.

Verwacht jij dat Engeland de troostfinale wint van België?

Meer nieuws

De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
1
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77
Chelsea bevestigt komst van Leicester City-manager Enzo Maresca
43
Van der Meijde en partner Schaufeli zetten huis te koop voor ruim 2,5 miljoen
0
Ajax haalt de aanvoerder van Oranje O15 en zijn jongere broertjes weg bij PSV
30
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties