Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli veroordeelt 'onzinnige' uitspraken Alves na overlijden Astori

Laatste update:

Volgens de spits van OGC Nice, tevens landgenoot van Astori, had Alves die toevoeging weg kunnen laten. "Wat hij zei was niet onwaar, maar hij had het op dat moment voor zichzelf kunnen houden. Hij had zijn condoleances moeten overbrengen en het daarbij kunnen laten, zonder onzin te praten. Je kunt zulke dingen niet zeggen als je wordt geconfronteerd met de dood van een ander", vertelt Balotelli dinsdag in een live stream op Instagram.

"We zijn niet van streek, omdat we hem niet zo goed kenden", zei Alves maandag op een persconferentie over het overlijden van Astori. "Ik leef mee met de familie. Ik denk dat Davide deed wat hij moest doen in deze krankzinnige wereld en dat hij nu in een betere wereld is. In deze wereld zijn er duizenden kinderen die niet de aandacht krijgen die ze verdienen en dagelijks sterven vanwege de honger En zij zijn net zo belangrijk. We moeten allemaal op een gegeven moment het leven laten, we zijn allemaal passanten in het leven. Het is inderdaad misschien treurig, maar vooral voor zijn familie."

"Hij haalde er irrelevante zaken bij", vervolgt Balotelli over de woorden die de verdediger van Paris Saint-Germain in de mond nam. De spits leerde Astori bij de nationale ploeg van Italië kennen als een 'goede en beschaafde' jongen. "Helaas kan ik donderdag niet bij de begrafenis zijn, omdat ik dan een training heb. Anders was ik in de auto gestapt om de begrafenis te gaan bijwonen. Het is gebeurd, ondanks de vele tests die we eens per maand ondergaan. Het is beangstigend om aan te denken, want hij lag in bed en leek in orde. Het kan zomaar voorbij zijn."

Meer nieuws

De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
10
Slot geeft aan of hij spelers uit de Eredivisie mee wil nemen naar Liverpool
8
Joey Veerman en Luuk de Jong zingen in microfoon op kampioensfeest van PSV
0
San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
6
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
41
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties