Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op

Laatste update:


Ondanks de sportieve malaise is het Ajax toch gelukt om een nieuwe sponsor aan zich te binden. Hoeveel geld er met de deal gemoeid is, wordt niet duidelijk. Verweij schrijft wel dat het gaat om een miljoenenbedrag.

Olympia vervangt de huidige jeugdsponsor: Acronis. Het technologiebedrijf blijft verbonden aan de Amsterdamse club en gaat zich richten op het eerste elftal van Ajax.

Olympia wordt ook de hoofdsponsor van de Future Cup. het jeugdtoernooi, dat tijdens Pasen wordt gespeeld op Sportpark De Toekomst, gaat vanaf nu de Olympia Future Cup heten.

Olympia bestaat al ruim vijftig jaar en heeft 130 vestigingen verdeeld over heel Nederland. Het uitzendbureau biedt dagelijks werk aan ruim 15.000 mensen.

Verweij voegt eraan toe dat deze sponsordeal wel eens het laatste kunstje zou kunnen zijn van Menno Geelen als commercieel directeur bij Ajax.

Alex Kroes werd vorige week donderdag benoemd tot titulair technisch directeur en keert niet terug als algemeen directeur. De naam van Geelen wordt in verband gebracht met de functie. Komende weken wordt daar meer over bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
11
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
12
Sven Mislintat kwam keiharde belofte niet na bij Ajax: 'Dat is wel schrikken'
17
Moet Feyenoord Excelsior zondag een handje helpen? 'Nee, natuurlijk niet'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties