Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Balotelli zal eraan moeten wennen om op de bank te zitten'

Laatste update:

Balotelli heeft in het shirt van Liverpool nog niet veel goeds laten zien en Rodgers zei eerder deze week al dat zijn zomeraankoop misschien niet in het systeem van the Reds past. "Hij zal eraan moeten wennen om op de bank te zitten", zegt de coach nu tegen The Guardian. "Als het team hem nodig heeft als een 'supersub', dan is dat een rol waar hij zich in moet schikken."

"Dit geldt overigens voor al mijn spelers", benadrukte Rodgers. "Wanneer je in het veld wordt gestuurd, of dat nu als basisspeler of als invaller is, moet je er helemaal klaar voor zijn." Liverpool speelde vorige week zonder Balotelli zijn beste wedstrijd van dit seizoen, maar kwam in eigen huis niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Arsenal. De ploeg van Rodgers is terug te vinden op de tiende plaats in de Premier League.

-
Zou jij Mario Balotelli een basisplaats geven tegen Burnley?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties