Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Balotelli zorgt voor opschudding: 'Ik ben verrast en teleurgesteld, dat klopt'

Laatste update:

De nieuwe trainer van les Aiglons had de 27-jarige aanvaller verwacht toen de Fransen vorige week begonnen met de voorbereiding op het komende seizoen. "Ik ben verrast en teleurgesteld, dat klopt", wordt de Franse oud-middenvelder geciteerd door verschillende media. "Mario had twee goede jaren bij Nice en het is zonde dat het zo eindigt."

"Als de speler wil vertrekken, dan is dat zijn keus. Maar het is belangrijk dat hij zich meldt, dat hij hier is en dat hij zijn contract respecteert. Zo kunnen de clubs alles regelen. We hebben nog meer spelers die in een dergelijke situatie zitten en deze spelers zijn wel aanwezig op de training. Zij wachten wél op het moment dat de clubs een akkoord hebben."

"Spelers maken nou eenmaal keuzes om naar bepaalde clubs te gaan, we moeten dat accepteren. Dat is voetbal", besluit Vieira. Balotelli is vanwege een herenakkoord met Nice in principe voor tien miljoen euro op te pikken in de Allianz Riviera, maar de club zou dermate balen van de houding van Balotelli dat naar verluidt overwogen wordt het herenakkoord te schrappen.

Verwacht jij dat Mario Balotelli deze zomer gaat vertrekken bij OGC Nice?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
1
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
52
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
14
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
36
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties