Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bang dat het legioen het op mij gemunt zal hebben ben ik niet'

Laatste update:

Lamprou begon dramatisch in Tilburg met een blunder en een rode kaart tegen PSV, maar daarna pakte hij het goed op. "Ik heb dan ook een prima gevoel over Willem II en acht ons niet kansloos om tegen Feyenoord te stunten. Als FC Utrecht in De Kuip kan winnen, maken wij ook kans op een goed resultaat", laat de sluitpost weten aan Omroep Brabant. Bang dat het legioen het op hem gemunt zal hebben is hij niet. "Ik ben er niet op een vervelende manier weggegaan, dus verwacht niet dat ik massaal uitgefloten zal worden."

Cabral staat bekend als een prima vleugelaanvaller, maar stappen vooruit heeft de behendige speler de voorbije jaren niet gemaakt. "Ik wil naar niemand wijzen. Dat het de laatste seizoenen minder ging, ligt vooral aan mezelf. Maar ik wil dat nu achter me laten en me bij Willem II weer van de goede kant laten zien", klinkt het.

Eredivisie
Feyenoord
1 - 2
Willem II
Denk je dat Willem II gaat stunten bij Feyenoord?

Meer nieuws

Na dit moment besloot Ruud van Nistelrooij om te stoppen als voetballer
0
The Telegraph: Justin Bijlow in beeld bij slechts 1 club uit de Premier League
2
AC Milan neemt na ruim vijf jaar afscheid van Stefano Pioli
10
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
15
Mogelijke concurrent haakt af: FC Twente op vinkentouw voor Wout Weghorst
14
NAC Breda wil verrassen met buitenlandse opvolger van Jean-Paul van Gastel
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties