Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bankzitter Ajax kalm: 'Ik heb nooit om uitleg gevraagd, ik wil niet klagen'

Laatste update:

De vraag is even op wélke positie Riedewald zijn comeback hoopt te maken. Hij zegt in De Telegraaf dat de concurrentie groot is op alle drie de posities waarop hij uit de voeten kan: centrale verdediger, linksback en verdedigende middenvelder. Voor aanvang van dit seizoen gaf Riedewald intern aan dat hij zich het liefst op twee plekken zou richten: die van linker centrale verdediger en die van middenvelder.

"Maar als ik me via de linksbackplaats weer terug in het elftal kan spelen, moeten we het daar nog maar eens over hebben", aldus Riedewald, die in dat geval het gesprek aan zou moeten gaan met Peter Bosz. "Ik heb nooit om uitleg gevraagd. Waarom niet? Ik wil niet klagen, ga gewoon nog harder vechten voor een basisplaats", zegt Riedewald in de ochtendkrant. De drievoudig international van Oranje zegt ook steun te vinden bij anderen.

Kenny Tete, Riechedly Bazoer en Anwar El Ghazi maken immers hetzelfde door: Bosz kiest ook op hun posities voor anderen en dus stokt de ontwikkeling van het drietal en van Riedewald even. "Nu zit het even tegen en moeten we elkaar steunen op moeilijke dagen en motiveren om het de trainer nóg moeilijker te maken. Ik weet zeker dat we hem zullen overtuigen dat we gewoon in het elftal horen", verzekert Riedewald.

Zou jij Jaïro Riedewald graag standaard in de basiself van Ajax zien?

Meer nieuws

Frenkie de Jong zorgt voor uitvoerige discussies: 'Gullit vindt het niet veel'
3
VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
29
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
7
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
8

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties