Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bankzitter Hazard hakt na wikken en wegen knoop door over zijn toekomst

Laatste update:

Real won zaterdag voor de twintigste keer in de clubhistorie de Copa del Rey. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti won de eerste prijs van het seizoen door Osasuna in de eindstrijd met 2-1 aan de kant te zetten. Voor Hazard waren er opnieuw geen speelminuten weggelegd. Ancelotti hield hem, zoals zo vaak dit seizoen, negentig minuten op de bank.

De aanvaller strijkt bij de Koninklijke een jaarsalaris van veertien miljoen euro op en is daarmee de best betaalde speler speler in de selectie. Relevo weet dat Real hem komend seizoen hoopt te verhuren óf te verkopen, daar hij met zijn salaris enorm op de begroting drukt. Hazard zou dit zelf echter niet zien zitten. Naar verluidt dient hij liever zijn contract bij Real uit om vervolgens zijn voetbalcarrière af te sluiten.

Hazard kwam dit seizoen in LaLiga nog niet verder dan 133 speelminuten. Na de overwinning op Osasuna ging de Belg in een radiouitzending van Cadena Cope in op zijn toekomst bij Real. "Of ik mijn contract wil uitdienen? Natuurlijk. Het was een moeilijk jaar voor me, maar zulke dingen gebeuren in een ploeg die zo sterk is als deze. Ik wil meer spelen en ik weet dat het niet gemakkelijk zal zijn. Ik moet hard werken." Hazard liet bovendien weten dat zijn verstandhouding met Ancelotti en zijn ploeggenoten 'goed' is.

Hazard, die bijna vier jaar geleden voor 115 miljoen euro werd overgenomen van Chelsea, vertelde halverwege maart in gesprek met het Belgische RTBF nog niet of nauwelijks te spreken met zijn trainer. "Er is wederzijds respect, maar ik ga niet zeggen dat we met elkaar praten, want dat doen we niet", zei hij destijds. "Er zal altijd respect zijn. Zelfs als hij besluit me helemaal niet meer te laten spelen. Ik moet iemand als Carlo Ancelotti respecteren, om wat hij vertegenwoordigt in het voetbal en wat hij heeft bereikt in zijn carrière. Er is geen probleem."

Copa del Rey
Real Madrid
2 - 1
Osasuna

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties