Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bankzitter van 75 miljoen euro krijgt bijval: 'Hij verdient meer tijd'

Laatste update:

In zijn eerste seizoen kwam James nog tot zeventien doelpunten en achttien assists in alle competities. Mede door blessureleed en een mindere vorm kwam hij vorig seizoen niet meer wekelijks in actie onder trainer Zinédine Zidane. "Als hij zijn kwaliteiten niet kan laten zien, dan is dat omdat de trainer geen plan voor hem heeft", zegt de 57-voudig oud-international van Colombia tegen Onda Cero. "Hij moet James drie of vier wedstrijden laten staan. Als hij slecht speelt moet hij hem van het veld halen en hem naar de beloften sturen, maar geef hem in ieder geval de kans."

Volgens Asprilla heeft het vertrek van Carlo Ancelotti bij Real Madrid James geen goed gedaan. "Toen hij bij Real Madrid kwam kreeg hij de kans van Carlo Ancelotti. Het is geen toeval dat hij beter speelde onder de Italiaan dan vanaf het moment dat Zidane werd aangesteld. We hebben het hier wel over de topscorer van het afagelopen WK. Hij verdient tijd en respect", aldus Asprilla. James kwam afgelopen weekend een klein kwartier in actie in de uitwedstrijd tegen Real Sociedad (3-0 winst).

-
James Rodriguez moet altijd in de basis staan bij Real Madrid

Meer nieuws

Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
0
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
15
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
4
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
112
Graafschap-fans eisen dat duel wordt stilgelegd na medisch noodgeval op tribune
19

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties