Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pak 50x je inzet als Manchester City Manchester United verslaat in finale FA Cup

Laatste update:

Manchester City werd afgelopen zondag voor de vierde keer op rij kampioen in de Premier League. Een 3-1 zege op West Ham United was voldoende voor de zesde landstitel sinds de aanstelling van Pep Guardiola als manager in het Etihad Stadium.

Meer: Opmerkelijke claim: speler waar Guardiola vaakst een beroep op deed wil weg

Wint Manchester City van Manchester United? Win vijftig keer je inzet bij winst van Manchester City. De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal 49 euro winst kan pakken! Deze UniBoost is te spelen voor nieuwe klanten van 24 jaar en ouder. Alleen de stand na 90 minuten telt, een eventuele verlenging wordt niet meegerekend.

Manchester United sloot het seizoen af met een 0-2 overwinning op Brighton & Hove Albion. Desondanks was er na afloop teleurstelling over de achtste plaats in de Premier League. Het elftal van manager Erik ten Hag moet zaterdag winnen van de rivaal op Wembley voor een ticket in de Europa League.

Zie jij Manchester City winnen van Manchester United? Profiteer van de UniBoost!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Wie wint de FA Cup?

Meer nieuws

Pak 4x je inzet als Uitblinker Memphis Depay met rechts scoort tegen Polen!
0
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
63
NOS-talkshow krijgt bakken met kritiek: 'Dit is echt tenenkrommend slecht'
0
De Engelse doelpuntenmachine die nooit uitkwam op een eindtoernooi
6
Van der Gijp en Derksen delen hun favoriete basisopstellingen tegen Polen
6
Veerman: 'Bosz weet dat ik daar 1 keer per jaar heenga en dan geen water drink'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties