Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça begint Ousmane Dembélé zat te raken na nieuw incident'

Laatste update:

Dembélé was donderdag niet aanwezig op de training vanwege een buikgriep. Barcelona probeerde negentig minuten lang contact op te nemen met de Fransman, die al die tijd niets van zich liet horen. Pas na anderhalf uur belde Dembélé zelf op met het verhaal dat hij ziek was. Barcelona gaf daarna toestemming dat de aanvaller thuis mocht blijven, zo meldt RAC 1.

Op vrijdag is Dembélé onderzocht en heeft hij wat tests ondergaan. Barcelona weet nog steeds niet of de aanvaller daadwerkelijk ziek is of dat hij zich aanstelt, zo klinkt het. Het is in ieder geval duidelijk dat Barcelona het gedrag van Dembélé zat begint te raken, aangezien dit niet het eerste merkwaardige incident is met de international.

Dembélé verschijnt regelmatig te laat op de training van Barcelona en kampte ook lange tijd met problemen aangaande zijn dieet. Ook enkele opvallende reizen van Dembélé in zijn vrije tijd en het feit dat hij nog niet volledig is geïntegreerd in de spelersgroep, baart Barcelona zorgen. Dembélé ligt nog tot de zomer van 2022 vast in het Camp Nou.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
47
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties