Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça biedt serieus bedrag op Dest; BILD rept over ander akkoord

Laatste update:

Welk bedrag Ajax en Bayern overeen zijn gekomen, wordt door de krant niet gemeld. Dinsdag berichtte Sky Deutschland al dat een akkoord tussen beide clubs ophanden is, na een bod van 'iets minder dan twintig miljoen euro'. Toen werd al duidelijk dat beide clubs elkaar naderden. BILD voegt eraan toe dat er, in tegenstelling tot sommige berichten in Spanje, geen sprake is van een akkoord tussen Barcelona en Dest. Maar volgens De Telegraaf is er inmiddels dus wel een bod uit Spanje binnengekomen.

De 'beslissende factor' is volgens BILD wanneer Ajax definitief akkoord gaat met een vertrek van de rechtsback, en tegen welk bedrag. De club bevindt zich in een luxepositie, nu men twee Europese topclubs tegen elkaar kan laten opbieden; vrijdag wordt een besluit vanuit Amsterdam verwacht. Woensdag verkocht Barcelona Nélson Semedo voor minstens dertig en maximaal veertig miljoen euro aan Wolverhampton Wanderers, waarmee ruimte is ontstaan voor de komst van Dest.

Door de serieuze interesse van Bayern en Barcelona houdt niemand bij Ajax nog rekening met een langer verblijf van Dest, die voorlopig 37 wedstrijden in de hoofdmacht van de Amsterdammers achter zijn naam heeft staan. De vleugelverdediger kon zijn tot medio 2022 lopende contract in de Johan Cruijff ArenA afgelopen zomer verlengen, maar dat deed hij niet. De Amerikaans international heeft aangegeven dat hij openstaat voor een vertrek.

Bij welke club zou Sergiño Dest zich beter kunnen ontwikkelen?

Meer nieuws

Ajax meldt komst van nieuwe keeper met status van toptalent
0
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
10
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties