Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça bood meer salaris dan Real: 'Maar zij halen oudere spelers'

Laatste update:

"Barcelona bood hem meer geld dan Real", laat de belangenbehartiger optekenen door Globoesporte. Het akkoord met de Koninklijke kwam tot stand doordat Vinícius meer oren had naar het project in het Santiago Bernabéu. In dat opzicht had Real de beste onderhandelingspositie, legt Pena uit. "Mensen die roepen dat hij voor het geld heeft gekozen, zitten fout." Zijn jonge ster, die 45 miljoen euro kost, komt als achttien- of negentienjarige speler naar Europa. Bang dat Vinícius gaat falen, is Pena allerminst.

De zaakwaarnemer trekt de vergelijking met Raphaël Varane, Sergio Ramos, Casemiro, Marco Asensio en Marcelo. "Zij kwamen allemaal voor hun 22ste naar Real en zijn nu belangrijke spelers. Barcelona haalt vooral spelers die al bekend zijn met het systeem. Neymar is daar een uitzondering op, maar ze haalden Arda Turan als 25-jarige, Jérémy Mathieu toen hij 30 was, Ivan Rakitic als 26-jarige, enzovoorts. Luka Modric was met zijn 25 jaar (in werkelijkheid 26, red.) de oudste aankoop bij Real", somt Pena op.

Ondertussen probeert Vinícius voorlopig nog niet aan zijn nieuwe club te denken. Het plan is om hem tot medio 2019 op huurbasis bij Flamengo te laten spelen. Toch droomt Vinícius al van samenspelen met Cristiano Ronaldo. "Het is nog steeds niet tot me doorgedrongen", vertelt hij, als de Braziliaan wordt gevraagd naar Ronaldo. "Ik houd van Ronaldo en Gareh Bale, maar op dit moment denk ik nog aan Flamengo en aan Diego en José Paolo Guerrero (zijn medespelers, red.)."

"Ik heb zelf niets besloten. Dat hebben mijn zaakwaarnemer en mijn ouders gedaan", geeft de jongeling verder aan in gesprek met FOX Sports. "Ik ben blij met de uitkomst, maar eerst wil ik nog zoveel mogelijk prijzen pakken in het shirt van Flamengo. Daarna komt Real Madrid. Ik wil daar met een leeg hoofd en als meer volwassen speler arriveren. Ik denk niet aan geld; ik wil Brazilië slechts gelukkig maken. Ik ben met mijn hoofd bij Flamengo, niet in Madrid."

Doet Vinícius Júnior er goed aan om Real Madrid boven Barcelona te verkiezen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
6
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties