Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça herinnert ons daar gelukkig aan, want het voetbal is stervende'

Laatste update:

"Ik bewonder hen vanwege hun speelstijl en vanwege de manier waarop zij plezier hebben op het veld. De manier waarop zij voetballen, de controle en het plezier, zo hoort het", vertelt hij aan France 3. "Er wordt nu te veel verdedigd. Er wordt veel aan tactiek gedaan, maar dat zou slechts de basis moeten zijn. Barcelona is er gelukkig om ons daaraan te herinneren, want het voetbal is stervende. Dat zag je al op het WK, het spelplezier is verdwenen."

'Stop met jezelf als Lionel Messi te zien, je bent geen Lionel Messi'

Hatem Ben Arfa was onlangs het onderwerp van een aflevering van onze 'Opgebloeid'-rubriek.Lees artikel

De 32-jarige Ben Arfa ziet het dus somber in en de dribbelaar weet ook nog niet waar zijn eigen toekomst ligt. Rennes en de middenvelder hebben de optie om zijn aflopende contract met een seizoen te verlengen, maar Ben Arfa sluit een vertrek ook niet uit: "Dat kan ik jullie nu nog niet vertellen, ik heb nog niets besloten over het aankomende seizoen."

"Wat zeker is, is dat ik plezier wil hebben. Daar hangt mijn beslissing van af. Of ik nou blijf of vertrek, naar welke club dan ook, zal bepaald worden door het plezier dat ik voel op het veld. Als ik geen goede optie kan vinden of er niets is dat mijn aandacht trekt, stop ik ermee. Anders ga ik door, het gaat allemaal om het plezier. Maar ik voel me wel goed bij Rennes", sluit hij af.

Ben jij het eens met Hatem Ben Arfa?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
0
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
9
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
9
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties