Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça houdt Simons in de gaten, maar deal is onwaarschijnlijk om 2 redenen'

Laatste update:

Olmo en Simons werkten afgelopen woensdag een puike partij af op bezoek bij Real Madrid. Hun inspanningen waren echter net niet genoeg om de volgende ronde van de Champions League te bereiken met RB Leipzig. Over twee duels bleek de Koninklijke met 2-1 te sterk.

Meer: ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

De prestaties van Simons en Olmo ontgingen ook de fans van Barça niet: op social media vroegen de fans om een terugkeer van de twee creatievelingen. Mundo Deportivo weet dat Barcelona dat wel zou willen, maar schrijft ook dat dat een hele ingewikkelde klus gaat worden.

Barcelona heeft de twee sterren van Leipzig altijd gevolgd en houdt hun situatie nog steeds nauwlettend in de gaten. Veel geld heeft de club echter niet te besteden en daarom is een terugkeer onwaarschijnlijk.

Olmo doorliep een groot deel van de jeugdopleiding van Barça, maar vertrok wegens gebrek aan perspectief in 2014 naar Dinamo Zagreb. Zes jaar later verkaste hij naar RB Leipzig, waar hij recent een nieuw contract tekende tot medio 2027. Hij liet een afkoopclausule van zestig miljoen euro opnemen.

Voor de 25-jarige Olmo moet Barça dus zestig miljoen euro neertellen. Voor Simons ligt dat bedrag mogelijk nog hoger. Simons trok de deur van La Masia, de jeugdopleiding van Barcelona, in 2019 achter zich dicht. Hij vertrok naar Paris Saint-Germain, dat hem na een periode bij PSV nu heeft verhuurd aan Leipzig.

Simons heeft geen afkoopclausule in zijn contract. Hij ligt nog tot medio 2027 vast in Parijs en vertegenwoordigt volgens Transfermarkt een waarde van 70 miljoen euro. Het lijkt tevens onaannemelijk dat PSG hem gaat verkopen. Fabrizio Romano meldde vorige maand dat Simons het nieuwe gezicht van de club moet worden nu Kylian Mbappé vertrekt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
5
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties