Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça is favoriet, maar moet oppassen voor de oude garde van Juve'

Laatste update:

"Het is een prachtige herinnering, om mijn laatste wedstrijd met Barça te winnen en die prijs te pakken, ongelooflijk. Om in een Champions League-finale te kunnen spelen, ook al was het maar voor tien minuten, is onvergetelijk", vertelt hij aan Marca. "Wij zijn sindsdien niet veel veranderd. Zij hebben er spelers als Gonzalo Higuaín, Paulo Dybala, Mario Mandzukic en Dani Alves bij gekregen. Ze hebben het middenveld ook drastisch veranderd, aangezien spelers als Andrea Pirlo, Arturo Vidal en Paul Pogba er niet meer zijn."

Meer: Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona

"Meer dan de speelstijl, ligt hun kracht in die drie verdedigers en de backs. Dat maakt het moeilijk om hoog druk te zetten. Maar je moet je aanpassen, Barça heeft alle middelen en Luis Enrique is tactisch uitstekend. Juve heeft nog steeds een geweldige groep met Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli en Giorgio Chiellini. En dan hebben ze ook nog Gianluigi Buffon. De oude garde achterin is erg belangrijk en ze bijten voorin ook van zich af."

"Ik zie Barcelona als de favoriet. Een doelpunt maken is altijd van levensbelang in een knockout-wedstrijd, maar beide wedstrijden zullen even belangrijk worden. Het zou me verbazen als een van beide teams het in de eerste wedstrijd al weet te beslissen", sluit Xavi af.

Wie zie jij als de favoriet om door te stoten naar de halve finale?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
9
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
9
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
3
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
15
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties