Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça is overtuigd en komt met contractverlenging van twee seizoenen

Laatste update:

Alonso werd begin september door Barcelona transfervrij overgenomen van Chelsea. Xavi maakte zich persoonlijk hard voor de komst van de Spanjaard en slaagde er met enige moeite in hem naar het Spotify Camp Nou te halen. Alonso zou in eerste instantie voor drie seizoenen tekenen, maar werd uiteindelijk voor één jaar vastgelegd. De Financial Fair Play-regels lagen daaraan ten grondslag. Barcelona zal Alonso nu alsnog een nieuw tweejarig contract aanbieden, waardoor hij straks tot medio 2025 vast ligt.

Alonso kwam in zijn eerste maanden in Spaanse dienst tot zeven LaLiga-wedstrijden, waarvan vier keer als basisspeler. In de groepsfase van de Champions League verscheen hij in vijf van de zes wedstrijden aan de aftrap. Reden voor zijn stroeve start is onder meer het feit dat hij later in het seizoen is aangesloten. Ook heeft hij nauwelijks op zijn vertrouwde linksbackpositie kunnen spelen. Door de vele blessures in het hart van de defensie voelde Xavi zich genoodzaakt te schuiven met de negenvoudig international.

Spaanse media stellen dat Alonso zich de laatste weken meer en meer op zijn gemak begint te voelen, getuige zijn uitstekende optreden in Pamplona tegen Osasuna. De komende weken moet duidelijk worden of het een gegarandeerd contract wordt van twee jaar of één seizoen met de optie op een tweede seizoen, bij het behalen van enkele doelstellingen. Alonso geniet op dit moment van een korte vakantie. De verdediger is niet opgenomen in de WK-selectie van Spanje en kan zich richten op de tweede seizoenshelft.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
24
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
8
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties