Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça klopt weer aan bij De Jong en teamgenoot om financiële geste te bespreken

Laatste update:

Het is niet voor het eerst dat De Jong en Ter Stegen gevraagd worden om salaris in te leveren. De middenvelder en doelman stemden tijdens de coronacrisis in met een lagere vergoeding in ruil voor een langer contract. Dat plan zou Barcelona nu opnieuw hebben. Het wordt afwachten of De Jong en Ter Stegen wederom bereid zijn om salaris in te leveren. Vorig seizoen weigerden Sergio Busquets en Gerard Piqué nog om af te zien van hun normale vergoeding.

Barcelona wil op verschillende manieren besparen om zo ruim tweehonderd miljoen euro te bezuinigen. Volgens AS staan Ansu Fati en Ferran Torres bovenaan de lijst van spelers die mogen vertrekken, terwijl onlangs bekend werd dat Newcastle United ruim tachtig miljoen euro wil betalen voor Raphinha. Naast de Braziliaan en Torres zouden de Catalanen ook niet onwelwillend staan tegenover een vertrek van Franck Kessié, Eric García en Marcos Alonso.

Barcelona loopt komend seizoen ook nog eens dertig miljoen euro aan inkomsten mis aangezien het tijdelijk verhuist naar het Olympisch Stadion Lluís Companys, omdat het Spotify Camp Nou verbouwd gaat worden. Sportief gezien gaat het wél voor de wind bij de Catalanen, die aanstaande zondag kampioen kunnen worden als het wint op bezoek bij stadsgenoot Espanyol. De voorsprong op nummer twee Atlético Madrid bedraagt dertien punten, terwijl Real Madrid veertien punten minder heeft.

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
3
Kemper spot met ongelukkige Roda-doelman: 'Hij zat een avondje in het casino'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties