Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça krijgt bevestiging en hoeft nog slechts één aanwinst in te schrijven

Laatste update:

Lange tijd leek Barcelona 24,5 procent van Barça Studios aan investeringsfonds GDA Luma te verkopen. Een vierde financiële injectie moest voor Barcelona uitkomst bieden om alle nieuwe aanwinsten in te schrijven in LaLiga. Door juridische en administratieve problemen werd deze operatie echter vertraagd, terwijl de club zaterdagavond om 21.00 uur al de eerste competitiewedstrijd van het seizoen tegen Rayo Vallecano speelt.

Barcelona is hierdoor op zoek gegaan naar een alternatief en heeft nu 24,5 procent van Barça Studios verkocht aan het bedrijf Orpheus Media voor een bedrag van honderd miljoen euro. De Catalanen hebben nu 49,5 procent uit handen gegeven van het productiebedrijf. Cadena COPE en transfermarktexpert Fabrizio Romano verwachten dat Barça door de deal met Orpheus Media tijdig alle nieuwe aanwinsten kan inschrijven.

Barcelona versterkte zich deze zomer met Raphinha (58 miljoen euro), Jules Koundé (vijftig miljoen euro), Robert Lewandowski (45 miljoen euro) en de transfervrije Franck Kessié en Andreas Christensen, die overkwamen van respectievelijk AC Milan en Chelsea. Daarnaast verlengden Sergi Roberto en Ousmane Dembélé onlangs hun contract, waardoor ook zij als nieuwe spelers worden gezien.

LaLiga
FC Barcelona
0 - 0
Rayo Vallecano

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
92
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
128

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties