Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça meldt transfer van maximaal 40 miljoen en zet clausule op 400 miljoen

Laatste update:

De komst van Arthur Henrique Ramos de Oliveira Melo, zoals de Braziliaanse middenvelder volledig heet, hing al een tijdje in de lucht. Eerder werd er aangenomen dat de 21-jarige spelmaker voor dertig miljoen euro de overstap naar Catalonië zou maken, maar Barcelona meldt dus dat het bedrag iets hoger ligt. Arthur nam afgelopen vrijdag al afscheid van Grêmio.

DONE DEAL! Barcelona neemt Arthur per direct van Gremio de Porto Alegre over: 31 + 9 miljoen euro, contract tot medio 2023 en een transferclausule van 400 miljoen euro #enjoyarthur #arthur #fcbarcelona #gremio #laliga

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

"Ik leef mijn droom en daar moet ik hier iedereen voor bedanken. Dit is geen vaarwel, maar een tot ziens. Ik zit hier sinds mijn veertiende en hoop op een dag terug te keren. Mijn vertrek is altijd heel transparant gecommuniceerd en ik ben erg blij. Dit is goed voor aller partijen", aldus Arthur. "Barcelona heeft gevraagd of ik deze zomer wilde komen en de clubs hebben dat verder met elkaar besproken."

"Mensen hebben mij veel verteld over de club, de stad en de fans. Ik heb hoge verwachtingen van mijn transfer naar Barcelona." De Catalanen bereikten in maart een akkoord over een eerste optie op de aankoop van Arthur. De arbeidsovereenkomst van Arthur liep in Belo Horizonte nog tot nieuwjaarsdag 2022 door. Arthur wordt door sommige Spaanse media beschouwd als de opvolger van Andrés Iniesta, die naar het Japanse Vissel Kobe is vertrokken.

Een goede aankoop van Barcelona?

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties