Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Barça mikt op Endrick-scenario en reserveert 40 miljoen voor zeventienjarige'

Laatste update:

De groeibriljant staat sinds de herfst van vorig jaar op de radar in Catalonië. Deco, adviseur van Barcelona in Brazilië, droeg Roque voor, waarna ook de scouting overtuigd raakte. Met zaakwaarnemer André Cury als bemiddelaar kwam Barcelona een transfersom van in totaal 35 tot 40 miljoen euro overeen met Athletico. Er is afgesproken dat er in drie termijnen van tien miljoen euro betaald wordt, met vijf tot tien miljoen aan variabelen als aanvulling.

Roque moet op termijn Lewandowski opvolgen in de spits bij de Catalanen. De Pool scoort nog altijd aan de lopende band, maar begint met zijn 34 jaar op leeftijd te raken. In de jaren dat hij nog meekan, moet Roque in zijn schaduw worden klaargestoomd. Dat zal pas vanaf komende zomer kunnen, aangezien de FIFA alleen transfers van achttienjarigen en ouder toestaat.

Real Madrid verzekerde zich afgelopen zomer al van de komst van Roques landgenoot Endrick. De aartsrivaal van Barcelona maakte het wonderkind met een bedrag van 72 miljoen euro de duurste zestienjarige aller tijden. Endrick zal vanaf juni 2024 in Santiago Bernabéu te bewonderen zijn. Hij speelde nog slechts zeven wedstrijden in de hoofdmacht van zijn club Palmeiras, waarin hij driemaal scoorde en één assist gaf. Roque kwam al 36 keer uit voor het eerste van Athletico Paranaense en produceerde daarin zeven treffers en drie assists.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
14
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties