Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Barça moet serieus vrezen voor vertrek Gavi: eerste 'goed' gesprek gevoerd

Laatste update:

Barcelona bevestigde in september na lang onderhandelen het contract van zijn oogappel te hebben opengebroken. Gavi verlengde tot medio 2026, met inbegrip van een ontsnappingsclausule van een miljard euro. LaLiga weigerde echter het contract goed te keuren, omdat Barcelona met Gavi's nieuwe verdiensten boven het salarisplafond van de competitie uit zou komen. De Catalanen gingen met succes in beroep, maar deden dat te laat. Het jeugdcontract van Gavi werd daardoor weer actief, dat komende zomer afloopt.

Chelsea raakte daarvan op de hoogte en nam contact op met Gavi's zaakwaarnemer, Ivan de La Peña. Enkele weken geleden vond er een eerste meeting plaats in Madrid. Chelsea maakte daarbij kenbaar Gavi de ster van het team te willen maken en beide partijen verlieten het gesprek met een goed gevoel. Er staat op de korte termijn een vervolgafspraak gepland om een eventuele transfer verder vorm te geven.

Gavi is op zijn beurt ontevreden dat Barcelona niet meer in het werk stelt om zijn contractprobleem op te lossen. De achttienjarige middenvelder vindt dat hij meer prioriteit verdient gezien zijn erelijst op deze leeftijd. Gavi staat al op negentien interlands voor Spanje en won de afgelopen editie van zowel de Kopa Trophy als de Golden Boy Award. Ook is hij een sleutelspeler in het Barcelona dat momenteel aan kop gaat in LaLiga. Gavi staat vooralsnog op 61 duels voor zijn club, waarin hij drie driemaal scoorde en negen assists wist te overleggen.

Zie jij Gavi komende zomer vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
29
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
20
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
10
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
1
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
32
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties